Loading...

Natura

Home / Natura

„Ierbar” în desene

O galerie în imagini realizate de Diana Bobeș – desene care ne poartă prin destinația ecoturistică Poarta Carpaților. Tu cum vei desena imaginea acestei zone după ce o vei vizita?

Animalele din zonă

Animalele din zonă printr-o reprezentare specială realizată de Diana Bobeș – Visual Artist. Urs, lup, greiere, furnică, uliu, veveriță, râs, pe urmele acestor animale descoperim…

Florile din zonă

Ferigi, margarete, Nu-mă-uita, toporaşi, coada calului, … „aduni” puţin din toate şi nu ai cum să nu te întorci acasă cu un mic buchet de amintiri!

Ape curgătoare

Apele curgătoare reprezintă habitate diverse pentru viețuitoare și plante, multe dintre ele aflate pe cale de dispariție. Viața multor insecte este strâns legată de apele curgătoare.

Biodiversitatea

Biodiversitatea extrem de ridicată a fâneţelor din Moieciu de Sus și Fundata, se manifestă prin existenţa a nu mai puţin de 10 specii de orhidee şi peste 42 de specii de fluturi…

Lacul Fără Fund

„Lacul Fără Fund“ aparține categoriei apelor stătătoare. Apele stătătoare sunt ape naturale sau create artificial, în care nu există mișcare sau există o mișcare foarte lentă.